Ημέρες Καριέρας

10 & 11 Οκτωβρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder.com, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Εργασία, Επιχειρηματικότητα και Εκπαίδευση συναντώνται στις Ημέρες Καριέρας 2015! 

Οι Ημέρες Καριέρας 2015 απευθύνονται σε όλους: σε εκείνους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε εκείνους που θέλουν να εξελίξουν την προσωπική και επαγγελματική τους πορεία, σε όλους όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Πέρα από τη δυσκολία της εποχής, το kariera.gr θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων ώστε να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση». 

Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους από τις μεγαλύτερες εταιρίες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να ενημερωθούν για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από τους πιο έγκυρους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και να γνωρίσουν startup επιχειρήσεις! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι υποψήφιοι συναντούν κι επικοινωνούν με τις εταιρείες, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς κι εκπαιδευτικούς οργανισμούς που απαρτίζουν την αγορά εργασίας και εκπαίδευσης. 

Στο φετινό Up Event, οι ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων από όλους τους τομείς εργασίας, οι οποίοι, μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασίας αλλά και μέσα από workshops ειδικών recruiters και συμβούλων, οι επισκέπτες θα κατατοπίζονται σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού. Το Up Event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας 2015 στο αμφιθέατρο και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Επίσης, τo kariera.gr και το ALBA Graduate Business School at Τhe American College of Greece προβάλλοντας κοινωνική ευαισθησία, δηλώνουν έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν και προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών καριέρας που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία. Η υποτροφία αφορά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017.

Η υποτροφία είναι ανοιχτή για

  • 1.Υποψηφίους με χαμηλό εισόδημα

  • 2.Ανέργους

  • 3.Άτομα με ειδικές ανάγκες

  • 4.Άτομα πολύτεκνων οικογενειών

  • 5.Που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα και επισκέφθηκαν απαραίτητα τις Ημέρες Καριέρας 2015. 

Τέλος, θα έχετε τη δυνατότητα για δωρεάν career counseling και προσωπική συμβουλευτική για θέματα εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2015 είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, με απαραίτητη την online εγγραφή στο www.kariera.gr ή το www.careerdays.gr.

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon