Οι heavy-progsters SL Theory LIVE στο PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

 

LIVE ΣΤΟ PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 – 9 Μ.Μ.

Οι heavy-progsters SL Theory σε ένα μοναδικό live με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων

sl theory logo

Μετά από 8 χρόνια από το ξεκίνημα του μουσικού project SL Theory του drummer Σωτήρη Λαγωνίκα (What's The Buzz? / Double Treat) και την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ με τίτλο "SL Theory - I", οι SL Theory αποτελούν πλέον μια πολυμελή μπάντα με την προσθήκη των Μιχάλη Καρασούλη (Dakrya / Double Treat) στα πρώτα φωνητικά, Αλέξη Φλούρο (Seduce The Heaven / Fragile Vastness / What’s The Buzz?) και Γιάννη Νίγδελη (Double Treat) στις κιθάρες, Μανώλη Γαβαλά (Sound Of Silence / Airged Lamh / Noely Rayn) στα πλήκτρα, Χρήστο Κόλλια (Seduce The Heaven / Persona Non Grata) στο μπάσο, καθώς και τους Χριστίνα Αλεξίου, Αλέξανδρο Λουζιώτη, Κάνδια Μπουζιώτη και Μαργαρίτα Παπαδημητρίου στα φωνητικά.

Το πολυμελές heavy prog σχήμα, με την συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Αντωνόπουλου, θα παρουσιάσει για μία και μόνο βραδιά την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στις 9 μ.μ. στο Passport Κεραμεικός ολόκληρο το άλμπουμ του Σωτήρη Λαγωνίκα “Progressively Dark” (2012), αλλά και κομμάτια από τα άλμπουμ “SL Theory – I” (2009) και “Different Space Different Time” (2014), όπως και νέα, ακυκλοφόρητα κομμάτια σε σύνθεση των Γ.Νίγδελη / Σ.Λαγωνίκα, σε ένα μοναδικό dark-prog και heavy rock οπτικοακουστικό show, το οποίο θα ηχογραφηθεί και θα κινηματογραφηθεί ώστε να κυκλοφορήσει σε μορφή live CD και DVD.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή παραγωγή, από αυτές που πολύ σπάνια βλέπουμε στη χώρα μας στον χώρο του Progressive Rock γενικότερα.

SL THEORY

Tιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (με μπύρα)

Προπώληση: www.viva.gr / Reload Stores / Media Markt / Seven Spots / Ευριπίδης / τηλ. 11876

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon