Επιβεβαιωμένο πλέον το reunion των Guns N' Roses

Το περιοδικό Billboard αναφέρει επιβεβαιώσεις για την εμφάνισή τους στο Coachella Festival

Ένα-ένα τα κομμάτια του πάζλ μπαίνουν στη θέση τους και οδηγούμαστε σε αυτό που -λίγο ως πολύ- γνωρίζουμε εδώ και καιρό: πως η επανασύνδεση των πραγματικών Guns N' Roses είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, υπάρχουν πλέον διαβεβαιώσεις ότι οι Guns N' Roses με τον Axl και τον Slash στην σύνθεσή τους θα ηγηθούν του επόμενου Coachella Music And Art Festival, που θα λάβει χώρα στην Καλιφόρνια, τον ερχόμενο Απρίλιο, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται στις 5 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο μέσο, η μπάντα προγραμματίζει να εμφανιστεί το καλοκαίρι του 2016 σε στάδια των Η.Π.Α. για περιοδεία.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι η τελική σύνθεση των μελών, καθώς ως τώρα επιβεβαιωμένοι είναι οι Axl, Slash και Duff, με επικρατέστερους να τους πλαισιώνουν τους Richard Fortus και Frank Ferrer, έναντι των Izzy Stradlin και Matt Sorum (ή / και Steven Alder).

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon