Δείτε το νέο βιντεοκλίπ των Belle And Sebastian

Νέο single και βιντεοκλίπ λάνσαραν οι Belle And Sebastian, κάνοντας το "Party Line" έναν διασκεδαστικό προπομπό της επερχόμενης δουλειάς τους.

Όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, οι Σκωτσέζοι θα κυκλοφορήσουν το ένατο άλμπουμ τους, “Girls In Peacetime Want To Dance”, στις 19 Ιανουαρίου.

Σε συνέντευξή του, στο The Quietus, ο Stuart Murdoch αποκάλυψε μερικές πληροφορίες.

Το άλμπουμ ανοίγει με το “Nobody’s Empire,” για το οποίο ο Stuart είπε: “ είναι απόλυτα το πιο προσωπικό κομμάτι που έχω γράψει ποτέ.»

Από την αρχή της μακρόχρονης μάχης του με το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης από το οποίο πάσχει, το οποίο και τον οδήγησε στην δημιουργία τραγουδιών, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως είναι ένα από τα πιο μουσικά και συναισθηματικά επικά τραγούδια του.

Το άλμπουμ όμως είναι πολύ διασκεδαστικό!

Το συγκρότημα πάντως, άκουγε διάφορα πράγματα, όπως vintage Detroit techno και Giorgio Moroder, δίνοντας έτσι μια χορευτική – party διάθεση στο δίσκο – έχουν ένα disco κομμάτι, μάλιστα για τη Sylvia Plath.

Η παραγωγή και η μίξη του άλμπουμ έγινε στα Maze Studios στην Atlanta απόBen H. Allen III, που είναι γνωστός για τη συνεργασία του με τους Gnarls Barkley, Animal Collective, Raury, και άλλους.

Στη μίξη συμμετείχε και ο επί χρόνια συνεργάτης τους, Tony Doogan στην Γλασκόβη, ενώ το mastering έκανε ο Frank Arkwright στα Abbey Road Studios.

Πιθανότατα να είναι ο πιο εμπνευσμένος και εξωστρεφής δίσκος των Belle and Sebastian που απευθύνεται σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό.

TRACK LISTING:

1. Nobody's Empire
2. Allie
3. The Party Line
4. The Power of Three
5. The Cat with the Cream
6. Enter Sylvia Plath
7. The Everlasting Muse
8. Perfect Couples
9. Ever Had a Little Faith?
10. Play for Today
11. The Book of You
12. Today (This Army's for Peace)

FORMATS:

- Digital (iTunes comes with bonus track ‘Piggy In The Middle‘ and pre-order bonus ‘A Politician’s Silence’)
- CD (with 24 page booklet)
- Vinyl: 2x LP gatefold vinyl
- Box set: Limited edition 4x LP with exclusive bonus tracks, extended mixes and poster

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon