Το Hellfest Festival 2015 της Γαλλίας ανακοινώνει τα πρώτα του ονόματα

Το Hellfest 2015 αποφασίζει να δράσει ριζοσπαστικά, ανακοινώνοντας από τα μέσα Νοεμβρίου τη πλειονότητα των ονομάτων που θα φιλοξενήσει η επερχόμενη έκδοση του μεγαλύτερου festival της Γαλλίας.

 

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές, οι Slipknot, Scorpions και Faith No More πρόκειται να ηγηθούν ως headliners της κάθε ημέρας με καλλιτέχνες της τάξης των Judas Priest, ZZ Top, Motorhead και Alice Cooper να ακολουθούν. Παράλληλα, ο ακραίος ήχος εκπροσωπείται επ' άξια από τους Satyricon, Mayhem, Lamb of God και Meshuggah μεταξύ άλλων, ενώ δεν λείπουν εκπλήξεις του τύπου Craft, Mutiilation, αλλά και οι Body Count του "πολύ" Ice-T.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει 128 ονόματα και αναμένονται ακόμη περισσότερα από 30 που θα στεγαστούν στις 6 συνολικά σκηνές του festival. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του διαστήματος 19/06/14 και 21/06/14 και θα λάβει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη πόλη της Clisson. Τα εισιτήρια κοστίζουν 190 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου των fees) και μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω Digitick, ή πολύ απλά επισκεπτόμενοι την επίσημη σελίδα του Hellfest (http://www.hellfest.fr).

Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με το campsite, μεταφορικά μέσα, αλλά και διανομή στη πόλη της Nantes για όσους δεν επιθυμούν να κατασκηνώσουν στον αντίστοιχο χώρο του festival.

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon