Το 2014, από την οπτική γωνία των Future Islands

Η –περίφημη, πια– λάιβ εμφάνισή τους στο σόου του Letterman, η κυκλοφορία του Singles, το πολυσυζητημένο και ήδη χιλιοακουσμένο χιτάκι "Seasons (Waiting On You)" κι ένα απαιτητικό πρόγραμμα περιοδείας που τους έφερε για συναυλίες σε πολλά μέρη του πλανήτη (συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο Gagarin εδώ) χαρακτήρισαν το 2014 για τους Future Islands, σίγουρα την πιο non-stop χρονιά στη μέχρι τώρα καριέρα τους.

Καθώς ο Samuel T. Herring με τον William Cashion και τον Gerrit Welmers επιστρέφουν στη βάση αποσκοπώντας σε λίγες ήσυχες χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μέριλαντ, δίνουν στη δημοσιότητα ένα μίνι ντοκιμαντέρ με τα κατά τη γνώμη τους highlights της χρονιάς που τελειώνει.

Το Road Dawgs, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε λίγο πιο κάτω, σκηνοθετήθηκε από τον Jay Buim, τον άνθρωπο δηλαδή που γύρισε και το βιντεοκλίπ του "Seasons (Waiting On You)".

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon