Όταν ο Jack White ήταν ταπετσέρης...

Κάποτε ο Jack White δούλευε ως ταπετσέρης. Και με τον καλό του φίλο,Brain Muldoon, δεν συνεργαζόντουσαν μόνο στη δουλειά αλλά είχαν φτιάξει μαζί και ένα συγκρότημα με το όνομα The Upholsterers, που σημαίνει ακριβώς αυτό: ταπετσέρηδες.

Οι Ταπετσέρηδες ηχογράφησαν το 2000 το πρώτο τους sinlge που είχε τον τίτλο "Makers of High Grade Suites" και το οποίο περιείχε 3 κομμάτια. Μέχρι εδώ σχετικά συνηθισμένα τα πράγματα.

Το ωραίο ξεκινάει όταν οι δυο τους θέλησαν να κάνουν (για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους) κάτι πρωτότυπο για να γιορτάσουν τα 25α γενέθλια του Muldoon.

Έτσι λοιπόν πήραν 100 κόπιες από το single και τις έραψαν μέσα στα υφάσματα από διαφορετικά έπιπλα τα οποία είχαν αναλάβει να ντύσουν εκείνον τον καιρό.
 
Τα single ήρθαν στο φως όταν δυο άνθρωποι ανακάλυψαν τυχαία δύο αντίτυπα μέσα στους καναπέδες τους!

 

About

  • Ξεκίνησε το 1989 και από τότε εκπέμπει σταθερά με το ίδιο όνομα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ιστορικούς σταθμούς της πόλης. Το όνομα του σταθμού καθορίζει και τη μουσική του ταυτότητα, χωρίς όμως αυτό να δημιουργεί αυστηρά όρια, φιλοξενώντας όλα τα μουσικά χρώματα αυτής αλλά και κάθε εποχής.

Newsletter

Contact us

Βιλτανιώτη 36
Κηφισιά 145 64
Αθήνα
210 68 21 968
Fax: 210 61 46 998
www.rockfm.gr

f-icon t-icon tube-icon